Står du og skal til at flytte fra din lejlighed og mangler du dertil et firma, som kan stå for renoveringen? Så lad os hos Hovedstadens Bad & Byg hjælpe.

Uanset om du skal til at flytte fra din lejlighed eller hvis du har købt en ny lejlighed, som trænger til en kærlig hånd i form af en lejlighedsrenovering, så står vi klar til at hjælpe.

Vi har over 20 års erfaring i branchen, og vi har varetaget mange opgaver, hvor vi har lavet professionelle løsninger i led med lejlighedsrenovering. Vi står derfor altid klare til at hjælpe dig med at få udfører dine drømme med din lejlighed.

Fordelene ved lejlighedsrenovering

Når du vælger at få lavet en lejlighedsrenovering, så vil du skabe mulighed for at skabe større rum i lejligheden, samt vil du kunne åbne rummene i lejligheden. Du kan også give hele lejligheden et nyt og smukt udseende, som der passer lige til dine ønsker og behov. Det kan være i led med nye gulve, vægge, eller noget helt andet. 

Hvad koster en lejlighedsrenovering?

Prisen på vores en lejlighedsrenovering afhænger altid af omfanget af opgaven. Ingen opgaver er helt ens, og det kan være meget forskelligt hvilke ønsker man har til lejlighedsrenoveringen. Vi sørger altid for, at du får det til en fordelagtig pris. 

Du er også velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige pris til netop dit projekt.

Få et godt tilbud på lejlighedsrenovering

Hvis du har spørgsmål, eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et godt tilbud. Du kan ringe til os på 40 19 89 29, sende en besked via kontaktformularen på siden eller sende os en mail på kontakt@bad-byg.dk. Vi står klar til at rykke ud på hele Sjælland.