Går du og drømmer om, at du havde mere plads i hjemmet? Så vil vi klart anbefale, at du overvejer at få lavet en tilbygning.

Der kan være mange grunde for, at man ønsker at få lavet en tilbygning, men den typiske grund er, at man ønsker at udvide sin bolig, så man kan få de rum eller den plads, som man har behov for. Det kan f.eks. være at man har fået behov i hverdagen for et ekstra børneværelse, badeværelse, kontor eller noget helt andet.

Hvad end du ønsker din tilbygning skal være, så står vi altid klar til at hjælpe dig hos Hovedstadens Bad & Byg. Når vi indgår et samarbejde, så ligger dine behov, stil og ønsker i højsædet, så du ender med et flot og funktionelt resultat som passer lige ind i dit nuværende hus.

Fordele ved en tilbygning

Som nævnt kan der være mange grunde for at man ønsker at få lavet en tilbygning. Der er mange fordele ved at få lavet en tilbygning som blandt andet:

  • Man får meget mere plads i hjemmet

Måske er der kommet et behov for mere plads i hjemmet i led med familieforøgelse eller andet. Uanset hvad der er grundlag for behovet for mere plads, så vil man opleve mere værdi og glæde i hverdagen med den nyopnåede plads. Man slipper derfor også for at skulle overveje nyt eller større hus.

  • Ejendomsværdien stiger

Når man vælger at investere i sin bolig investerer man både i nutiden og fremtiden. En tilbygning øger nemlig ejendomsværdien, hvilket betyder at du ofte vil opleve, at du kan sælge dit hus for mere end du gav for det selv.

Få et godt tilbud på en tilbygning

Hvis du har spørgsmål, eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et godt tilbud. Du kan ringe til os på 40 19 89 29, sende en besked via kontaktformularen på siden eller sende os en mail på kontakt@bad-byg.dk. Vi står klar til at rykke ud på hele Sjælland.