Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med nedrivning af bærende vægge? Så lad Hovedstadens Bad & Byg ApS stå for at udføre det hårde arbejde.

I samarbejde med JP Rådgivning og med 15 års erfaring er vi eksperter i nedrivning og fjernelse af bærende vægge og vi har fjernet mange vægge i årenes løb. Vi har både den rette erfaring samt nødvendige ekspertise, der skal til for at sikre et veludført og sikkert resultat når vi skal fjerne bærende vægge. 

Om måneder varetager vi mellem 3-5 opgaver for vores kunder i led med nedrivning af bærende vægge. Vi står altid klar til at rykke ud på hele Sjælland.

Kommunikation er vigtig i led med nedrivning af bærende væg

Når vi udfører en opgave i led med nedrivning af bærende vægge, går vi meget op i, at samarbejdet med ingeniøren er ordentligt og ikke mindst professionelt.

Vi sikrer derfor ordentlig kommunikation når nedrivningen af de bærende vægge går i gang, og vi kan sammen finde frem til de løsninger, som kommer bygherre til gode. Hermed bliver arbejdet med nedrivning af de bærende vægge lettere for alle parter.

Korrekt oplægning af jerndrager i led med nedrivning af bærende vægge

Når det kommer til nedrivning af en eller flere bærende vægge, er det vigtigt og nødvendigt, at der oplægges jerndrager, da der efter nedrivning af den bærende væg skal være noget til at holde huset sammen.

Hos Hovedstadens Bad & Byg ApS har vi en klar fordel, idet vi selv køber og svejser alt det jern, som skal bruges i forbindelse med nedrivning af bærende vægge. Det gør, at vi er ret effektive i vores behandlingstid på alle sager. 

​KONTAKT OS OG HØR MERE OM NEDRIVNING AF BÆRENDE VÆGGE

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med nedrivning af bærende vægge, eller hvis du har brug for yderligere information. Gennem tæt dialog med dig kan vi med garanti skabe en unik løsning i forbindelse med dit kommende byggeprojekt.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget nedrivningsarbejdet kommer til at koste dig.

Du kan ringe til os på tlf. 40 19 89 29 eller sende en mail på kontakt@bad-byg.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.