En af de mest udsatte bygningsdele på et hus er skorstene. De er meget udsatte, da de står på toppen af huset og derfor bliver udsat for alt fra regn, sol og vind. Mange vil også opleve skader på deres skorstene, hvis de ikke bliver brugt. Skorstene er nemlig ekstra følsomme overfor fugt og frostskader, når de er kolde.

Ligesom så mange andre udendørs dele af ens bolig, så har skorstene også brug for at blive vedligeholdt. Hvis ens skorstene får lov til at forfalder, risikerer man, at mørtlen eller murværket forvitrer. Det kan i sidste ende for til at skorstene styrter sammen, hvortil der kan ske materielle skader, som kan blive en meget dyr fornøjelse.

Hvad er de typiske tegn på skader på skorstene?

De mest typiske skader vi ser, er revner eller afskallet maling eller puds, såfremt at der er tale om en oppudset skorsten. Hvis der er tale om en skorsten i blank mursten, er de typiske tegn på skader enten manglende eller defekte mursten eller fuger, som er blevet beskadiget eller er blevet revet løse i led med forvitring. 

Over tid er det ikke kun vind og vejr, som kan gøre skade på skorstene. Hvis du f.eks har en fastgjort antenne eller parabol på din skorsten, så kan disse også ende med at gøre skade på skorstene i forbindelse med vindstød.

Så hvis din skorsten er beskadiget, så anbefaler vi, at du tager kontakt til os. Hos Hovedstaden Bad & Byg, har vi mange års erfaring med skorstene og vi kan derfor varetage langt de fleste opgave i led med dem.

Få et godt tilbud på skorstene

Hvis du har spørgsmål, eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et godt tilbud. Du kan ringe til os på 40 19 89 29, sende en besked via kontaktformularen på siden eller sende os en mail på kontakt@bad-byg.dk. Vi står klar til at rykke ud på hele Sjælland.